søndag 8. mai 2011

Gullruten!!

13. mai skal jeg være med å style hår for Gullruten, tv-programmenes hederspris utdeling. Kjempegøy!!! Jeg reiser tidlig fredag morgen og skal der møte flere fra Adam og Eva-crewet som jobber i Oslo og Bergen. Veldig spennende å få være med på en slik tilstelning!! Følg med på Tv2 sendingen fredag 13.mai, kl.21.40! Dette blir bra!! 


Hva er Gullruten??
Gullruten arrangeres i år for fjortende gang!


Stiftelsen Gullruten er en selvstendig stiftelse, opprettet av Norske Film og TV Produsenters forening. Gullrutekomiteen består av representanter fra uavhengige produksjonsselskap, NRK, TV 2, TVNorge og TV3.
Gullruten har som formål å være et forum for fjernsynsproduksjon, og stimulere til produksjon av programmer med høy innholdsmessig, kunstnerisk og teknisk kvalitet. Gullruten arbeider for å utvikle og sikre det uavhengige produksjonsmiljøet i Norge, og for å heve prestisjen til norsk fjernsynsproduksjon.
Gullruten går av stabelen først 31. mars med Fagprisutdelingen på Edderkoppen Teater i Oslo, deretter 13. mai med tv-show fra Grieghallen i Bergen. Fagprisutdelingen arrangeres for tredje gang, for første gang i Oslo, tidligere har prisene vært delt ut på Ole Bull Scene i Bergen.
TV 2 har sendt Gullruten som et eget TV-show siden 1998 og det har hvert år vært det mest sette programmet denne dagen. I 2010 fulgte 885.000 sendingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar