søndag 17. oktober 2010

MATRIX

Jeg var tidligere i vinter på et kurs med merket Matrix for å bli kjent med nye farger, teknikker og styling. Matrix har vi nå tatt i bruk salongen, og er produkter som utvikles av naturlige ingredienser.



Mange vet ikke hva forskjellen på naturlige, økologiske og organiske produkter er, men det jeg kan bekrefte som frisør er at det er vanskelig å finne hårprodukter som er utviklet 100% både organisk og/eller økologisk. Grunnen er at man trenger konserveringsmiddel i produktene for at de skal vare lengre (tenk deg hva som skjer med økologisk/organisk mat etter noen mnd...) Desto flere varemerker prøver kontinuerlig å finne naturlige konserveringsmiddel som gjør holdbarheten lengre. Og det er flere og flere leverandører som forsøker å utvikle produkter uten parabener, -sulfat og silikon fri. Matrix sin serie BIOLAGE holder på å utvikle disse produktene, og per i dag har vi 2 grupper produkter som kan brukes for farget og ufarget hår. Uten parabener, silikon eller sulfat. Vi har også startet med farger fra Matrix, både ammoniakk frie farger og farger med 100% dekkevne.

Kom innom salongen hvis du vil vite mer om produktene så skal jeg forklare best mulig til alle som er nysgjerrig, eller bare bevisst! :)

Les mer om Biolage på hjemmesiden deres: MATRIX

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar